Bine ați venit la Elite Kinder Center !

 

   Elite Kinder Center s-a înființat în anul 2012, din dorința de a oferi copiilor din ciclul primar și implicit părinților acestora, servicii de elită, activități instructiv-educative specifice vârstei (în conformitate cu Curriculum-ul Național) dar și un mediu cald și relaxant unde copiii să vină cu plăcere în fiecare zi.

 

   Suntem un Centru educațional destinat activităților educativ recreative, de tip after school și de petrecere a timpului liber, intr-un mod creativ, relaxant si distractiv pentru copii din ciclul primar și preșcolar.

 

   Noi, cei de la Elite Kinder Center, suntem întotdeauna pregătiți să vă ajutăm în educația copilului dumneavoastră cu o echipă formată din profesioniști cu înaltă calificare și cunoștințe. Cu toții avem un scop comun – să vă oferim cele mai bune servicii educaționale! 

   În cadrul instituției noastre vă așteaptă un colectiv de profesioniști cu vastă experiență didactică, rolul acestora fiind acela de a ajuta copiii să-și dezvolte creativitatea, talentele, aptitudinile și să-și creeze o imagine pozitivă despre sine.

 

   Vă așteptăm cu drag să ne cunoașteți!

 

ch6

12

Ani experiență

600

Copii fericiți

3500

Părinți și bunici mulțumiți

12

Tipuri de activități

Testimoniale

Ne mândrim cu ceea ce facem și suntem conștienți de rolul important pe care îl avem. Feedback-ul pozitiv oferit de clienți atestă abilitățile noastre.
Mai jos regăsiți câteva din recomandările celor ce au apelat la serviciile noastre.

 

Denisa B.

Îmi face o deosebită plăcere să recomand Elite Kinder Center Brașov. Pe parcursul colaborării excelente, ce a durat 4 ani, am remarcat profesionalismul, seriozitatea, comunicarea clară și concisă. Este un loc extraordinar cu oameni de calitate. Băiatul meu s-a simțit foarte bine aici, iar rezultatele școlare au fost pe măsură.

Cristina V.

Condiții excelente, siguranță. Oameni deosebiți. Cei mai buni !

Mircea D.

Recomandăm acest Centru educațional prin prisma comunicării excelente pe care o avem și nu în ultimul rând pentru că, aici, este locul pe care copilul meu îl consideră a doua lui casă. Mulțumim, Elite Kinder Center!